کانکس آتش نشانی

کانکس آتش نشانی
زمان مطالعه: 3 دقیقه

بروزرسانی شده در ۰۶ تیر ۱۴۰۲

یکی از مهمترین سازمان ها در هر شهر و منطقه سازمان آتش نشانی است. این سازمان که برای نجات مصدومان و حادثه دیدگان در کمترین زمان ممکن باید در محل حاضر شوند برای اسکان نیاز به سازه هایی در نزدیکی مناطق شهری دارند. کانکس آتش نشانی یکی از پرکاربردترین سازه ها برای اسکان این گروه ها است.

آشنایی با کانکس آتش نشانی

معمولا سازمان هایی که در زمان وقوع حوادث باید سرعت عمل بیشتری برای نجات حادثه دیدگان داشته باشند باید در مناطق شهری و در مکان های پرحادثه دارای فضایی برای اسکان باشند. اسکان این گروه ها در محل های پرحادثه و مناطق شهری که دارای بافت پرتراکم تر هستند ضرورت بیشتری دارد. ساخت سازه برای این گروه ها زمان بر و هزینه بر است برای همین برای اسکان آنها از سازه های موقت و یا پیش ساخته استفاده می شود. کانکس آتش نشانی از کاربردی ترین سازه هایی است که برای این گروه ها در نظر گرفته می شود.

چگونگی ساخت کانکس های آتش نشانی

سازه هایی که برای استقرار آتش نشانان مورد استفاده قرار می گیرند باید دارای چند ویژگی مهم باشد. اما مهمترین و اصلی ترین ویژگی این سازه ها باید سرعت در ساخت و سهولت در جابجایی باشد. کانکس آتش نشانی با سرعت زیاد در هر منطقه بدون هیچ گونه عملیاتی زیرسازی خاص ساخته و راه اندازی می شود. از دیگر ویژگی هایی که این کانکس را مناسب نموده است سهولت در جابجایی این سازه است. در بعضی از مناطق به دلایل مختلف وقوع حادثه بیشتر است. به همین دلیل باید با جابجا نمودن این کانکس ها از محل دقیق نصب آن کاملا اطمینان حاصل نمود. استقرار ماشین های مخصوص این کار نیز در محل های پرحادثه و استفاده آنها در مواقع ضروری نیاز به فضای مشخص داشته که کانکس آتش نشانی کاملا با این نیاز مطابقت دارد.

چگونگی طراحی کانکس آتش نشانی

طراحی اینگونه سازه ها باید دارای ویژگی های خاصی باشد تا کاملا برای این کار مناسب شوند. توجه نمایید که رنگ در این سازه ها از اهمیت ویژه برخوردار است. معمولا رنگ کانکس آتش نشانی قرمز و سفید انتخاب شده تا نشان دهنده این سازمان باشد.
اما طراحی این سازه به صورت سه بخش اصلی صورت می گیرد. اولین بخش در این سازه ها برای استقرار خودروهای این سازمان در نظر گرفته می شود. دارا بودن درب کرکره ای کمک می کند تا در مواقع لزوم به سرعت بتوان از این درب ها تردد نمود. فضای بعدی به فضای اداری اختصاص می یابد. پاسخگویی به تلفن ها و میز منشی در این فضا قرار می گیرد. بخش آخر نیز به جایگاه پست افراد اختصاص دارد. در این بخش افراد به استراحت پرداخته و گروه کشیک نیز پست می دهند.

طراحی های دیگر کانکس های آتش نشانی

همیشه طراحی این سازه به یک صورت نبوده و در بعضی از این کانکس ها محل استقرار خودروها و فضای اداری از یکدیگر مجزا هستند و جای پارک خودروهای سبک نیز در کنار کانس در نظر گرفته می شود. در طرح های مختلف اگر چه محل قرارگیری فضاها متفاوت است اما هر کانکس باید حتما دارای این تعداد بخش باشند. در ضمن در بعضی از این طراحی ها فضایی نیز برای نگهداری تجهیزات در نظر گرفته می شود. مواردی نظیر ایجاد سایبان برای خودروها و تفکیک فضاها برای خودروهای سبک و سنگین از مواردی است که بسته به طراحی تولید کننده ممکن است متفاوت باشد.

در چه محلی این کانکس را نصب می کنید؟

کانکس آتش نشانی بیشتر در فضاهایی که امکان بروز حادثه در آن بیشتر از دیگر مناطق است نصب می شود. به عنوان مثال نصب این سازه ها در بازار تهران راهکاری کاربردی برای جلوگیری از وقوع آتش سوزی های مهیب در این منطقه است. در این منطقه به دلیل وجود بافت پرتراکم و کوچه های باریک و شلوغ امکان بروز حادثه بسیار بیشتر از دیگر مناطق است.

تجهیزات نصب شده در کانکس های آتش نشانی

معمولا در این کانس ها مانند کانکس ویلایی می توان از تجهیزات مختلفی استفاده نمود. اما از مهمترین تجهیزاتی که در تمام کانکس های آتش نشانی نصب می شود می توان به این موارد اشاره نمود.
موتور برق
شیلنگ های فشار قوی آب
کپسول های آتش نشانی دارای حجم بالا
سنسورهای اعلام حریق
جعبه کمک های اولیه

ویژگی های کانکس های آتش نشانی

در این کانکس ها از شاسی های تیر آهن با شماره 14 تا 18 استفاده می شود.
اسکلت کانکس از پروفیل های سنگین و متناسب با ابعاد کانکس استفاده می شود.
پوشش بدنه از اپوکسی و پرچ های از نوع ضد زنگ انتخاب شده اند.
متریال بدنه از ورق های گالوانیزه با رنگ کوره ای و از عایق پلی استایرن جهت عایق بندی آن استفاده شده است.
پوشش سقف از متریال گالوانیزه در بیرون و داخل از نوع پی وس ی است.
داخل کانکس از پانل های پی وی سی بوده و ضد رطوبت و حشرات است.
متریال در این کانس متفاوت بوده و بسته به قیمت کانکس می توان از متریال های مختلفی جهت تولید این سازه استفاده نمود.

کانکس آتش نشانی

برای تهیه کانکس آتش نشانی و همچنین کانکس ویلایی می توانید به سایت ما مراجعه فرمایید. برای مشاهده لیست قیمت ها از جمله قیمت کانتینر و قیمت کانکس ویلایی نیز به همین سایت مراجعه فرمایید.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *