برق کانکس

زمان مطالعه: 3 دقیقه

بروزرسانی شده در ۰۶ تیر ۱۴۰۲

امروز استفاده از کانکس در موارد مختلف بسیار رونق پیدا کرده که در این بین تامین برق کانکس از جمله مهمترین خدماتی است که باید به آن توجه شود زیرا انرژی برق علاوه بر تأمین روشنایی در کانکس ها، به راه اندازی دستگاههای سرمایش و گرمایش مانند کولرهای گازی و دیگر امکانات چون فن های تهویه، یخچال، تلویزیون و غیره مرتبط می شود.

سیستم روشنایی و برق کانکس

استفاده از کانکس ها به عنوان مکانی قابل حمل  با رونق خرید مواجه است زیرا برای امور مختلف در حال حاضر مورد استفاده قرار می گیرد که در این بین لازم است جهت رفاه بیشتر کاربر انرژی های اساسی از جمله انرژی برق در این کانکس ها به راحتی تامین گردد. با این وجود لازم است در محلی که اقدام به نصب کانکس می شود اقدامات لازم برای برق رسانی نیز صورت بگیرد. جالب است بدانید کلیه سیم کشی داخل کانکس از داخل داکت های پی وی سی که بر روی دیوار و سقف نصب شده است رد می‌شود که این امر می‌تواند به زیباتر شدن فضا کمک کند. این داکت ها به رنگ کرم بوده که با رنگ فضا مطابقت داشته و از سیم نمره دو و نیم و کابل دو و نیم در دو استاندارد استفاده می شود. فیوز نصب شده در این فضاها روکار و استاندارد بوده و در صورت نیاز از سیستم ارت و فیوز محافظ جان نیز استفاده می شود.

تامین برق کانکس از شبکه برق شهری

با وجود این که گفته شد تامین برق و سیستم روشنایی کانکس یکی از مهم‌ترین مواردی است که باید به آن توجه داشت لازم است بدانید از راه های مختلف و منابع مختلفی برق این مکان ها قابل تامین است. که در این بین یکی از اصولی ترین و در عین حال پرکاربردترین روش های تامین برق این مکان‌ها استفاده از شبکه برق شهری و روستایی است؛ به گونه ای که برای استفاده از انرژی برق از شبکه برق شهری و روستایی نیاز است که ملک در فضای مناسب نصب شود. با وجود اینکه این انرژی بهترین و قابل اتکاترین نوع برق است طبیعتا افراد زیادی سعی می کنند برای تامین برق کانکس های خود از آن استفاده نمایند. دقت داشته باشید که برق شبکه کمترین نوسانات را داشته که برای استفاده از آن تنها کافی است برق شهری را به صورت فاز و نول به جعبه برق ورودی که در بیرون کانکس وصل شده است متصل نمود. توجه داشته باشید برق کشی و سیم کشی داخل کانکس بر عهده شرکت سازنده این سازه بوده است و تعداد فیوزها به مساحت و تعداد فضای داخلی بستگی دارد که تعداد آن ممکن است از یک عدد تا ۱۲ عدد متغیر باشد.

موتور های دیزل برای تامین برق کانکس

روش دیگری که برای تامین برق کیوسک ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، استفاده از موتور های دیزل است. دقت داشته باشید در مکان‌هایی که برق شبکه وجود نداشته و یا دسترسی به آن سخت است می توان از موتوری بنزینی یا دیزل برای تامین انرژی استفاده نمود. حالا اگر شما هم قرار است اقدام به نصب کانکس در محل دورتر از شهر یا روستا کنید می توانید از این روش استفاده نمایید. این موتور ها دارای دو نوع کم قدرت و پر قدرت بوده که نوع کم قدرت آن توان پایین خروجی دارد و به صورت تک فاز طراحی می‌شود. اما موتور های دیزل پر قدرت دارای توان بالای خروجی بوده و به صورت سه فاز طراحی و ساخته می شود. یکی از مهمترین معایب این موتور ها سر و صدای زیاد آنها بوده که معمولا برای کم شدن صدا از کابین سایلنت بهره برده می شود. در این بین لازم است بدانید موتور های بنزینی از موتور های دیزل سر و صدای کمتری داشته که مناسب باغ ها و فضاهای کوچک هستند. اما موتور های پر سر و صدای دیزلی معمولاً برای کارگاه ها و صنایع مورد استفاده قرار می گیرد.

استفاده از سلول های خورشیدی برای تامین برق کانکس

استفاده از روش های مدرن و جدید برای تامین برق کانکس از جمله استفاده از سلول های خورشیدی روشی دیگر است که امروزه کاربردهای فراوانی دارد. در این بین دقت داشته باشید استفاده از سلول های خورشیدی یکی از بهترین و تمیزترین روش ها از نظر آلاینده ها برای محیط زیست بوده و تنها هزینه راه اندازی اولیه زیادی دارد. البته جالب است بدانید که این سلولها توان و تولید برق را به صورت رایگان داشته و محل نصب آنها بر روی کانکس است که در طول روز انرژی خورشید را در خود ذخیره کرده و به انرژی برق تبدیل می‌ کند.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *