مراحل کف سازی کانکس

مراحل کف سازی کانکس
زمان مطالعه: 3 دقیقه

بروزرسانی شده در ۲۴ تیر ۱۴۰۲

کانکس یک سازه پیش ساخته محکم است که در شرایط مختلفی از آن استفاده می شود. به صورت کلی این سازه برای اسکان موقت بسیار عالی بوده و اکثرا با همین هدف ساخته می شود. برای اینکه کانکس به خوبی در محل مورد نظر خود نصب شود باید کف سازی به صورت حرفه ای انجام شود.

در صورتی که فرایند کف سازی به خوبی انجام گیرد، عمر مفید کانکس نیز بالاتر رفته و تا سال های زیادی می توان از آن بهره برد. برای داشتن یک کانکس ویلایی درجه یک باید کف سازی به خوبی انجام گیرد. برای اینکه بیشتر با این موضوع آشنایی پیدا کنید،‌ نحوه کف سازی کانکس را به صورت ویژه بررسی می کنیم.

اصول کفسازی کانکس

بسیاری از افراد فکر می کنند که در یک کانکس فقط دیوارها و سقف ها دارای اهمیت هستند. این در حالی است که قسمت کف کانکس دارای اهمیت بسیار زیادی است که معمولا افراد از آن غافل هستند. از آنجایی که عبور و مرور افراد بر روی زمین انجام می شود،‌ میزان اصطکاک و فشار بر روی کف کانکس بسیار زیاد است.

از همین رو کف کانکس باید به گونه ای ساخته شود که تحمل این فشار و اصطکاک را داشته باشد. در ابتدا تخته های چندلایی به عنوان یک بخش مهم از کف کانکس ساخته می شوند و در آن نصب می گردند. ضخامت این تخته ها چیزی حدود ۱۸ میلیمتر است و خوشبختانه خاصیت ضدآب دارد.

در نهایت یک لایه پی وی سی به عنوان بیرونی ترین لایه کف قرار می گیرد و کار به اتمام می رسد. همانطورکه می دانید پی وی سی یک ماده ضد رطوبت و ضد آتش است و در برابر عوامل محیطی بسیار مقاوم است.

میزان کارایی این ماده باعث شده تا بخش مهمی از ساختار کف کانکس با استفاده از آن ساخته شود. این لایه پی وی سی ضخامتی در حدود سه میلیمتر دارد و به عنوان یک روکش پلاستیکی قرار داده می شود. این روکش از لحاظ ظاهری شباهت بسیار زیادی به پارکت ها دارد. البته ناگفته نماند که پارکت ها از جنس چوب هستند و قیمت آن ها نیز از کفپوش ها بیشتر است.

برای اینکه کانکس به خوبی در جای خود محکم شود باید عملیات تسطیح و زیرسازی از قبل انجام شود. هر چقدر که این تسطیح بهتر انجام شود، عمر مفید کانکس نیز بیشتر شده و مدت زمان بیشتری از آن بهره خواهید برد.

 

مزیت های کفپوش پی وی سی کانکس چیست؟

برای اینکه بتوانید لحظات خوشی را در داخل کانکس سپری کنید،‌ باید تمامی اجزای آن سالم باشند. از همین رو برای کف سازی کانکس بهترین گزینه استفاده از کفپوش پی وی سی خواهد بود. این ماده خاصیت ضد آب دارد و به همین علت اجازه ورود آب و رطوبت را به داخل کانکس نخواهد داد. این مورد به خصوص در کانکس ویلایی اهمیت زیادی دارد زیرا تحت تاثیر مستقیم رطوبت هستند.

نکته مثبت دیگری که در این کفپوش وجود دارد دوام بسیار بالای آن است. در صورتی که این نوع از کف سازی اجرا شود، کانکس تا سال ها بدون هیچ مسئله ای باقی خواهد ماند. مزیت بعدی کفپوش پی وی سی عایق بودن آن در برابر سرما و گرما است. این مورد به خصوص در روزهای گرم تابستان و ایام سرد زمستان اهمیت پیدا می کند. خوشبختانه عایق بودن پی وی سی باعث می شود که در زمستان هوای گرمی را در کانکس تجربه نمایید.

همچنین این موضوع باعث کاهش مصرف انرژی می شود و از اتلاف آن خودداری می نماید. خوشبختانه کفپوش کانکس قابلیت شستشو نیز دارد و در صورت کثیف شدن، می توان‌ آن را تمیز کرد. بهتر است که هر از چند گاهی نظافت انجام شود تا محیط داخلی کانکس آلوده نگردد.

در بین مواد مختلفی که برای کف کانکس به کار می روند،‌ این محصول دارای کیفیت و ماندگاری بیشتری خواهد بود. با توجه به فوایدی که برای این کفپوش ذکر شد، اکثر کانکس ها با همین روش کفسازی می شوند و در اختیار مردم قرار می گیرند.

نتیجه گیری

برای داشتن یک کانکس خوب و مناسب باید اجزای مختلف آن به صورت حرفه ای ساخته شوند. کفسازی کانکس ها نیز از همین جهت اهمیت زیادی دارد و باید به آن دقت نمود. در هنگام خرید کانکس ها می توان ساختار کف آن ها را مورد بررسی قرار داد. در حال حاضر قیمت کانکس ویلایی برای استفاده بهتر مشتریان به حد مناسبی رسیده و می توان آن را تهیه نمود. همچنین قیمت کانتینر نیز به شرایط مناسبی رسیده و فرصت خوبی برای خرید فراهم آورده است. شما می توانید جهت سفارش انواع کانکس با شماره های 091230130010912401400109125015001  تماس حاصل فرمایید.

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *