کانکس کانتینر اداری (کانتینکس اداری)

کانکس کانتینکس اداری ( کانتینکس اداری آبی رنگ)
زمان مطالعه: 4 دقیقه

انتشار:

همه‌ی کانتینرها، با هدف خدمت در صنعت حمل و نقل و مشخصا کشتیرانی تولید شده و زندگی خود را آغاز می‌کنند؛ اما بسیاری از آن‌ها در بخشی از زندگی خود، از چرخه‌ی حمل و نقل خارج می‌شوند. کانتینرهای «بازنشسته»، معمولا در صنایع دیگر و به‌عنوان بستری برای اجرای پروژه‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند. برخی از آن‌ها به‌عنوان انبارهای موقت و برخی دیگر مجددا ذوب شده و به سازه‌ی جدیدی تبدیل می‌شوند؛ اما خوش‌شانس‌ترین آن‌ها، با تبدیل شدن به کانتینکس، فصل جدیدی را در زندگی خود آغاز می‌کنند.

کانتینکس اداری چیست؟

به‌طور کلی، به هر سازه‌ی پیش ساخته‌ بر اساس کانتینر، کانتینکس گفته می‌شود. کانتینکس اداری، نوعی خاص از کانتینرهای تغییرکاربری است که در محیط‌های مختلف، از جمله کارگاه‌های ساختمانی و پتروشیمی مورد استفاده قرار می‌گیرند. این سازه‌ها بسته به کاربری نهایی خود تجهیز می‌شوند. به‌طور کلی، به هر سازه‌ی پیش ساخته‌ بر اساس کانتینر، کانتینکس گفته می‌شود. کانتینکس‌ها درواقع کانتینرهای تغییرکاربری یافته‌ای هستند که نقش کانکس را در زندگی جدید خود ایفا می‌کنند. چهارچوب و استراکچر قدرتمند کانتینر، در کنار مقاومت مثال‌زدنی آن در برابر رطوبت و دیگر عوامل محیطی، استفاده از کانتینرها را برای ساخت پروژه‌های مختلف ازجمله واحدهای اداری به گزینه‌ای مثال زدنی تبدیل می‌کند.

انواع کانتینکس اداری

برخی از رایج‌ترین نمونه‌های کانتینکس اداری عبارت‌اند از:

کانتینکس دفتر فروش

اکثر پروژه‌های ساختمانی گسترده، پیش از پایان فرایند ساخت پروژه، فرایند فروش واحد‌ها و بخش‌های مختلف را آغاز می‌‌کنند. در چنین شرایطی، قرارگیری دفتر فروش در نزدیکی و حتی کنار پروژه می‌تواند در افزایش فروش و مراحل مختلف مربوط به آن، نقش موثری داشته باشد.

کانتینکس مهندسی

بسیاری از پروژه‌های عمرانی، پتروشیمی و معدنی، به حضور دائم مهندسین و انجام محاسبات متخلف به‌صورت روزمره نیاز دارند. استفاده از کانتینکس‌های تجهیز شده، محیطی مناسب برای پیشبرد نیازهای پروژه را برای مهندسین ایجاد کرده و درنهایت به بازدهی بیشتر تیم می‌انجامد.

کانتینکس مدیریتی

فراهم کردن شرایط مناسب برای برگزاری جلسات، مذاکرات و رسیدگی به قراردادها، برای هر پروژه‌ای در هر نقطه از جهان پدیده‌ای فوق ضروری است. در بسیاری از موارد، یک ساختمان مجزا از نظر اقتصادی یا زمانی گزینه‌ی منطقی به‌نظر نمی‌رسد. در چنین مواقعی، استفاده از کانتینکس‌های مدیریتی تجهیز شده با میز و صندلی‌های مناسب جایگزینی مدرن و کارامد محسوب می‌شود.

علاوه بر موارد ذکر شده، یک مجموعه‌ی اداری کامل، شامل بخش‌های مالی،‌ فروش، مدیریت، انبار و… نیز با استفاده از مجموعه‌ای از کانتینکس‌های استاندارد قابل اجرا است.

کانتینکس اداری 20 فوت سفید

مراحل ساخت کانتینکس اداری

برای ساخت یک سازه‌ی کارامد و مطابق با نیازهای کارفرما، پیشبرد پروژه به‌صورت مرحله به مرحله و کسب اطمینان از انجام درست هر مرحله امری ضروری است. در ادامه به این مراحل می‌پردازیم.

تشخیص نیازها

مثل هر پروژه‌ی ساخت کانتینکس دیگر، ساخت کانتینکس‌های اداری نیز با مشخص کردن نیازهای پروژه آغاز می‌شود. پرسش سوالات زیر می‌تواند در تشخیص این نیازها، مفید باشد.

  • نوع کانتینکس اداری مورد نظر چیست؟
  • چند نفر در کانتینکس اداری مذکور مشغول به کار خواهند بود؟
  • آیا سازه به سرویس بهداشتی و یا آشپزخانه نیاز دارد؟
  • محل قرارگیری نهایی سازه کجاست؟
  • چه تجهیزاتی برای پیشبرد فعالیت نیروهای مشغول به کار درون سازه مورد نیاز است؟ (کامپیوتر، میز نقشه‌کشی و…)
اتاق جلسات کانتینکس اداری

ترسیم پلان کانتینکس

ترسیم یک پلان مهندسی شده و دقیق برای ساخت پروژه برای حفظ استقامت و استحکام ساختاری آن پدیده‌ای ضروری به شمار می‌رود. علاوه بر آن، بدون ترسیم یک پلان با جزئیات کامل، نمی‌توان نیازها و انتظارات کارفرما و پروژه را براورده کرد. پلان نهایی کانتینکس پس از ترسیم توسط مهندسین باتجربه و حرفه‌ای دپوکانتین با خواسته‌های کارفرما تطبیق داده شده و مراحل ساخت آغاز می‌شود.

برش‌کاری و نصب عایق‌ها

پس از تعیین محل نهایی قرارگیری درب، پنجره و دیگر خروجی‌های کانتینکس، برش‌کارش دیواره‌ها و حتی سقف سازه آغاز می‌شود. انجام دقیق این مرحله، برای ادامه‌ی پروژه ضروری است. پس از آن، ورق‌های ساندویچ پانل بریده شده و داخل کانتینر نصب می‌شوند.

تجهیز سازه

در آخرین مرحله از ساخت کانتینکس اداری، تجهیزات و ملزومات سازه، از برق‌کشی سازه و درب و پنجره‌ها گرفته تا میز و صندلی‌ها نصب می‌شوند. در انتهای این بخش، کانتینکس برای بازرسی نهایی مسئول کنترل تولید آماده شده و در صورت تایید، برای بارگیری آماده می‌شود.

اتاق مدیریت کانتینکس اداری

مزایا و معایب استفاده از کانتینکس اداری

مشخصا مزایا، معایب و انتخاب نهایی کانتینکس اداری در مقابل گزینه‌های دیگر، به اولویت‌های شما بستگی دارد اما به‌طور کلی می‌توان موارد زیر را به‌عنوان مزایای و معایب کانتینکس اداری معرفی کرد:

مزایای استفاده از کانتینکس اداری

  • امکان شخصی‌سازی و ساخت بر اساس مشخصات مورد نظر کارفرما
  • هزینه‌ی پایین‌تر در مقایسه با ساختمان‌های آجری
  • ساختار ماژولار (مدولار) و امکان استفاده به‌عنوان بخشی از یک کمپ بزرگ‌تر
  • عایق بندی بسیار قدرتمند
  • سرعت بسیار بالای ساخت
  • مقاومت بسیار بالا دربرابر عوامل محیطی مثل دما و رطوبت
  • ظاهر زیبا و مدرن

معایب استفاده از کانتینکس اداری

  • ابعاد محدود
  • هزینه‌ی بالاتر از انواع کانکس
  • نیاز به سرویس‌های دوره‌ای سیستم‌ها

نتیجه‌گیری

کانتینکس اداری، نوعی سازه‌ی پیش‌ساخته است که با استفاده از کانتینرهای تغییر کاربری یافته ساخته می‌شود. این سازه‌ها به دلیل مزایای متعددی از جمله هزینه‌ی پایین، سرعت ساخت بالا، مقاومت بالا و عایق‌بندی قدرتمند، به گزینه‌ای محبوب برای ایجاد فضاهای اداری در محیط‌های مختلف تبدیل شده‌اند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره‌ی انواع کانتینکس و قیمت روز سازه‌های مختلف، با مشاورین متخصص ما در مجموعه صنعتی دپوکانتین در ارتباط باشید.

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *