کانکس نوعی سازهی پیشساخته فلزی و قابل حمل است که بر پایهی شاسی فلزی و با استفاده از دیوارههای پیشساخته تولید میشود. این سازهها به دلیل انعطافپذیری بالا در کاربری و طول عمر بالا، در صنایع مختلف و کاربریهای گوناگون از جمله کاربری مسکونی، اداری، فروشگاهی، کارگاهی، نگهبانی و… مورد استفاده قرار میگیرند. مزایای متعدد استفاده از کانکس مثل قابلیت جابهجایی آسان، سرعت ساخت بالا، صرفهی اقتصادی، انعطافپذیری و مقاومت بالا باعث محبوبیت روزافزون این نوع سازه در کشور عزیزمان شدهاست. در مقابل، مواردی مانند ابعاد محدود، و طول عمر کوتاهتر از سازههای آجری نیز از معایب این نوع سازهها شناخته میشوند. در این مقاله به بررسی جامع کانکس، انواع آن، مزایا و معایب، تفاوت با کانتینر، نکات مربوط به خرید کانکس دست دوم میپردازیم.
کانکس چیست؟
کانکس نوعی سازهی پیشساخته و قابل حمل است که بر پایهی یک شاسی فلزی و با استفاده از دیوارههای پیشساخته تولید میشود. این سازهها، بهدلیل انعطاف بسیار بالای خود در کاربری، به عضوی جداناپذیر از زندگی روزمره ما تبدیلشدهاند. از کارگاههای عمراتی گرفته تا پارکها و ایونتها، انواع کانکس با کاربریهای متعدد و رنگارنگ خود در جایجای شهرها و کارگاههای صنعتی دیدهمیشوند.
تاریخچه کانکس
کانکس به شکل امروزی آن، پدیدهای نو بهشمار میرود. استفاده از شاسی و دیوارهها فلزی در ساخت سازهی قابل حمل، پس از تولید ابزارهای قدرتمند جابهجایی بار ازجمله تریلی و جرثقیل، رواج یافت. با این حال، ساخت سازههای قابل حمل با استفاده از چوب و دیگر متریال مشابه، به صدها سال قبل برمیگردد. استفاده از سازههای چوبی قابل حمل بهعنوان دفتر پزشک و حتی فروشگاههای متحرک، بهدلیل عدم وجود جمعیت متمرکز در آمریکای قرن ۱۷ را میتوان نقطهی شروع تکامل کانکسهای امروزی دانست.
دلایل محبوبیت کانکس
گسترش فعالیتهای تولیدی و صنعتی، بههمراه افزایش نیاز جوامع انسانی به سازههای قابل حمل و سریع، باعث افزایش روزافزون محبوبیت کانکس و انواع آن شدهاست. از کانکسهای کارگاهی و سازههای ساختهشده برای پروژههای پتروشیمی گرفته تا ویلاهای مدرن، استفاده از کانکس میتواند گزینهای اقتصادی، سریع و بهطور کلی کارامد باشد.
علاوه بر موارد ذکر شده، کانکسها مزایای متعددی نیز دارند که در ادامه به بررسی آنها میپردازیم.
انواع کانکس بر اساس کاربری
همانطور که پیشتر گفته شد، گسترش نیاز به سازههای قابل حمل در صنایع مختلف، باعث رشد صنعت تولید کانکس و ساخت و تولید انواع مختلف سازههای پیشساخته شده است. در ادامه، برخی از محبوبترین انواع کانکس را بر اساس کاربری مرور میکنیم.
کانکس مسکونی
کانکس مسکونی یکی از انواع سازههای پیشساختهی با شاسی فلزی است که در محیطهای کارگاهی نیازمند به اسکان کارکنان و یا سازههای مسکونی شخصی مثل کانکس ویلایی مورد استفاده قرار میگیرد. این سازهها عموما از نوع کانکس ساندویچ پانل هستند. استفاده از ورق ساندویچ پانل به دلیل مقاومت بسیار بالای آن در مقابل عوامل محیطی مثل دما، رطوبت و حتی آلودگی صوتی، باعث افزایش محبوبیت چشمگیر آنها در محیطهای صنعتی شده است. متریال مورد استفاده در دیوارههای کانکس، علاوه بر موارد ذکر شده بر طراحی فضای داخل کانکس ویلایی و دیگر انواع کانکسهای مسکونی نیز اثر چشمگیری دارد.
کانکس اداری
کانکسهای اداری، شرایط را برای کار متمرکز در محیطهای متنوع کارگاهی و یا در مناطق صعبالعبور، فراهم میکنند، از محبوبترین نمونههای کانکس اداری، میتوان به دفاتر فروش پروژههای ساختمانی، دفاتر فنی و مهندسی پروژههای تولیدی، پتروشیمی و معدنی و بسیاری دیگر اشاره کرد. این سازهها نیز مثل سازههای مسکونی، عموما در قالب کانکس ساندویچ پانل ساخته میشوند.
کانکس فروشگاهی
کانکسهای فروشگاهی در دو نوع کانکس ورقی و پانلی ساخته میشوند. این سازهها به دلیل قابلیت جابهجایی، امکان دسترسی به جامعه خریداران گسترده و متنوع را برای مالکین فراهم میکنند. رستورانها، کافهها، فروشگاههای صنایع دستی و مواد خوراکی، تنها چند مورد از کاربریهای بیپایان أنواع کانکس فروشگاهی بهشمار میروند.
کانکس کارگاهی
در بسیاری از کارگاههای تولیدی و صنعتی، نیاز برای به محیط ایزوله برای انجام فعالیتهای دقیق مثل رنگآمیزی و نقاشی، با استفاده از کانکسهای کارگاهی انجام میشود. علاوه بر آن، ایجاد فضای اختصاصی برای انجام هر یک از اجزای خط تولید نیز با استفاده از کانکس کارگاهی به آسانی قابل انجام است.
کانکس سرویس بهداشتی
کانکس سرویس بهداشتی نوعی سازه پیشساخته فلزی و قابل حمل است که به منظور فراهم کردن امکانات بهداشتی در مکانهایی که دسترسی به سرویسهای بهداشتی ثابت وجود ندارد، استفاده میشود. این نوع کانکس میتواند بر اساس نیاز پروژه و شرایط، تجهیزات مختلف شامل توالت، دستشویی و دوش بوده و به صورت تک واحدی یا چند واحدی طراحی میشوند.
کانکس نگهبانی
کانکس نگهبانی را میتوان بهعنوان پرکاربردترین نوع کانکس معرفی کرد. مثل سازههای فروشگاهی، کانکس نگهبانی نیز به دو صورت پانلی و ورقی قابل اجرا است. محبوبیت انواع کانکس نگهبانی را میتوان نیاز تمامی محیطهای گسترده به نگهبان دانست. از پارکینگهای عمومی گرفته تا پروژههای ساختمانی و از مراکز خرید گرفته تا شهرکها، همگی به محیطی مناسب برای استقرار نگهبانان نیازمند هستند.
کانکسهای سفارشی
کانکسها همیشه بر اساس یک پلان یا طرح مشخص ساخته میشوند؛ به همین دلیل ساخت انواع سازههای سفارشی برپایه آنها، به آسانی امکانپذیر است. در صورت نیاز به ساخت یک سازهی گسترده مثل کمپ ساندویچ پانل نیز میتوان با استفاده از ماژولهای استاندارد به آسانی به نتیجهی مطلوب رسید.
انواع کانکس بر اساس متریال
کانکسها، بر اساس متریال مورد استفاده در ساخت دیوارهها، سقف و کف خود به دو گروه اصلی تقسیم میشوند. این دو گروه عبارتاند از کانکس ورق و کانکس پانلی. در این بخش به بررسی این دو گروه میپردازیم.
کانکس ورق
کانکسهای ورق برای پوشش دیوارهها و سقف خود، از ورقهای آهنی و یا ورق گالوانیزه استفاده میکنند. ورق آهنی به دلیل قیمت پایینتر خود، اجازه ساخت و فروش سازه در قیمت پایینتر را فراهم میکند اما طول عمر مفید نسبتا کوتاه آن، درکنار عایقبندی ضعیف در برابر عوامل محیطی مثل دما، رطوبت و صدا، کارایی این نوع سازه را برای پروژههای طولانی کاهش میدهد.
کانکس پانلی
کانکس پانلی یا کانکس ساندویچ پانل، نوع دیگری از کانکس است که بهجای استفاده از ورق آهنی یا گالوانیزه، از پانل پلیاورتان یا ورق ساندویچ پانل استفاده میکند. ورق ساندویچ پانل، از دو لایه فلزی و یک لایه فوم پلیاورتان در میان آنها تشکیل شده است. فوم پلیاورتان با کاهش چشمگیر تبادل حرارتی، به کنترل دمای داخل کانکس و به دنبال آن، کاهش انرژی مصرفی کمک میکند. علاوه بر عایقبندی فوقالعاده، کانکس ساندویچ پانل به دلیل ساختار چندلایه دیوارههای خود، از عمر مفید طولانیتری نیز بهره میبرد. با این حال هزینه بالاتر ساخت سازههای قابل حمل با استفاده از ورق ساندویچ پانل، ممکن است این نوع سازه را از محدوده قیمتی برخی از خریداران خارج کند.
مراحل ساخت کانکس
فرآیند ساخت کانکس شامل مراحل مختلفی است که در این قسمت به آنها خواهیم پرداخت.
طراحی و نقشه کشی
اولین قدم در ساخت کانکس، طراحی و نقشه کشی دقیق آن است. در این مرحله، با توجه به نیاز و کاربری مورد نظر، ابعاد، نوع مصالح، چیدمان داخلی و سایر جزئیات به طور کامل مشخص میشوند. استفاده از نرم افزارهای تخصصی طراحی مانند AutoCAD در این مرحله نقشی کلیدی دارد.
ساخت شاسی و اسکلت کلی
پس از طراحی کامل کانکس و ارائهی پلان تایید شده به گروه تولید، ساخت شاسی و اسکلت کلی کانکس آغاز میشود. در این مرحله چهارچوب کف کانکس، ستونهای دیوارهها و دیگر اجزای اسکلت کلی کانکس ساخته شده و بستر را برای ادامهی کار و مراحل بعدی ساخت و تولید سازه فراهم میکنند. . اسکلت فلزی به عنوان استخوان بندی اصلی کانکس، وظیفه تحمل بار و حفظ استحکام سازه را بر عهده دارد. برای ساخت اسکلت از پروفیلهای فولادی با مقاطع مختلف استفاده میشود.
نصب دیوارهها، سقف و کف
در این مرحله، دیوارهها، سقف و کف کانکس با استفاده از مصالح مختلف مانند پانلهای ساندویچ پلی یورتان، ورقهای فلزی، کامپوزیت و… ساخته و به اسکلت فلزی متصل میشوند. انتخاب مصالح مناسب به عوامل مختلفی مانند کاربری کانکس، شرایط آب و هوایی و بودجه پروژه بستگی دارد.
تاسیسات و امکانات
پس از اتمام مراحل ساختمانی، نوبت به نصب تاسیسات و امکانات مورد نیاز در کانکس میرسد. این تاسیسات سیستمهای برق کشی، لوله کشی آب و فاضلاب، سیستم گرمایش و سرمایش، تهویه هوا و موارد دیگر را شامل میشود.
حمل و نصب
پس از بازرسی نهایی و دریافت تاییدیه از واحد کنترل کیفی یا QC، کانکسها برای بارگیری آماده شده و با استفاده از تریلیهای مجهز به کفی بالنی، به مقصد خود منتقل میشوند. نصب سازه، مواردی مثل اتصال آن به شبکه آب و فاضلاب، تراز کردن سازه به سطح از پیش آمادهشده و برقکشی نهایی کانکس را شامل میشود.
مزایا و معایب کانکس
کانکسها به عنوان سازههای پیش ساخته، در سالهای اخیر محبوبیت زیادی پیدا کردهاند. بخش بزرگی از این محبوبیت به دلیل مزایای متعددی از جمله قابلیت حمل و نقل آسان، سرعت بالا در ساخت و نصب، قیمت مناسب و امکان ساخت سفارشی است. با این وجود، کانکسها معایبی نیز دارند که باید قبل از خرید یا استفاده از آنها در نظر گرفته شوند.
مزایا
- قابلیت حمل و نقل آسان: کانکسها به دلیل ساختار پیش ساخته خود، به آسانی قابل حمل و نقل هستند. این ویژگی، آنها را برای بهترین گزینه برای استفاده در مکانهای مختلف و کاربری موقت تبدیل میکند.
- سرعت بالا در ساخت و نصب: ساخت و نصب کانکس در مقایسه با سازههای سنتی بسیار سریعتر انجام میشود. این امر به دلیل استفاده از قطعات پیش ساخته و عدم نیاز به عملیات ساختمانی پیچیده مثل خاکبرداری است.
- قیمت مناسب: کانکسها به طور کلی ارزانتر از سازههای سنتی هستند. این موضوع به دلیل استفاده از مواد اولیه کمتر و فرآیند ساخت سادهتر است.
- امکان ساخت سفارشی: کانکسها میتوانند بر اساس نیاز و سلیقه مشتری طراحی و ساخته شوند. این امر امکان ایجاد فضایی متناسب با کاربری مورد نظر را فراهم میکند.
معایب
- ابعاد محدود: کانکسها به دلیل ساختار پیشساخته و نیاز به جابهجایی مداوم، در ابعاد محدود و قابل حمل تولید میشوند. با این حال ساخت أنواع سازههای گسترده با استفاده از ماژولهای استاندارد کانکس امکانپذیر است.
- عمر کوتاهتر: عمر مفید کانکسها به طور کلی کمتر از سازههای آجری است.
- عایقبندی ضعیف در نمونههای ورق: کانکسهای ورق بهطور ذاتی عایقبندی ضعیفتری نسبت به سازههای آجری و ساندویچ پانل دارند دارند. این موضوع میتواند منجر به اتلاف انرژی و عدم آسایش در شرایط آب و هوایی نامناسب شود.
انتخاب کانکس یا سازه آجری به نیازها و شرایط شما بستگی دارد. اگر به دنبال یک سازه موقت، قابل حمل و نقل و با قیمت مناسب هستید، کانکس میتواند گزینه مناسبی باشد. اما اگر به دنبال یک سازه دائمی با عمر طولانی و مقاومت بالا هستید، ممکن است استفاده از سازههای سنتی آجری گزینه کارامدتری باشد.
تعیین قیمت کانکس
تعیین قیمت دقیق انواع کانکس، تحت تاثیر عوامل متعددی انجام میشود. در ادامه به بررسی مهمترین این عوامل میپردازیم
ابعاد سازه: متراژ و ابعاد کانکس، اولین و مهمترین عامل تعیین کننده قیمت آن است. مشخصا، کانکسهای بزرگتر قیمت بالاتری دارند.
کاربری: نوع کاربری کانکس (مسکونی، اداری، ویلایی، نگهبانی، کارگاهی و …) بر مصالح، تجهیزات و امکانات مورد استفاده در ساخت سازه تاثیر داشته و به همین دلیل، قیمت نهایی کانکس را تحت تاثیر قرار میدهد.
مواد اولیه: نوع اسکلت (پروفیلهای فلزی)، نوع عایق و پوشش دیوارها و سقف (پانلهای ساندویچ پانل، ورقهای فلزی و …)، نوع درب و پنجره و سایر مصالح به کار رفته در ساخت کانکس، بر کیفیت و قیمت سازه اثرگذارند.
امکانات: تجهیزات و امکانات داخل کانکس مثل سیستمهای گرمایشی و سرمایشی، سیستم برقکشی، سرویس بهداشتی، آبدارخانه و … در تعیین قیمت نهایی کانکس موثر هستند.
هزینههای جانبی: هزینههای حمل و نقل، نصب و عوارض نیز ممکن است در هزینه نهایی خرید یک کانکس محاسبه شوند
راهنمای انتخاب و خرید کانکس
انتخاب کانکس متناسب با کاربری خود، نیازمند رعایت نکات متنوعی است. در این بخش برخی از این موارد را بررسی میکنیم.
تعیین بودجه: اولین قدم در انتخاب کانکس، تعیین بودجه مورد نظر شما است. با مشخص شدن بودجه، میتوانید گزینههای متناسب با توان مالی خود را بررسی کنید.
مشخص کردن نیازها: قبل از خرید کانکس، باید به طور دقیق نیازها و خواستههای خود را مشخص کنید. نوع کاربری، ابعاد مورد نظر، امکانات و تجهیزات مورد نیاز، از جمله مواردی هستند که باید در نظر گرفته شوند.
بررسی مشخصات فنی: به مشخصات فنی کانکس مانند نوع اسکلت، ضخامت ورقها، نوع عایق، نوع درب و پنجره و … توجه کنید. کیفیت مصالح و ساخت کانکس، در عمر و دوام آن تاثیر بسزایی دارد.
مقایسه قیمت و کیفیت: پیش از خرید، قیمت کانکس را از چندین شرکت معتبر استعلام بگیرید و با توجه به کیفیت و امکانات ارائه شده، بهترین گزینه را انتخاب کنید.
انتخاب تولیدکننذه معتبر: برای خرید سفارش ساخت و خرید، به سراغ شرکتهای معتبر و شناخته شده رفته و به سابقهی آنها در تولید و فروش کانکسهای توجه داشته باشید.
مجموعه صنعتی دپوکانتین با سابقه درخشان در تولید و ارائه انواع کانکسهای باکیفیت، آماده ارائه مشاوره و خدمات به شما در زمینه انتخاب و خرید کانکس مناسب است. برای دریافت مشاوره رایگان و استعلام قیمت، با ما تماس بگیرید. همچنین میتوانید برای اطلاع از قیمت به روز انواع کانکس به صفحهی لیست قیمت کانتینر و کانکس دپوکانتین مراجعه کنید.
عوامل موثر بر طول عمر کانکس
طول عمر مفید أنواع کانکس، به عوامل مختلفی بستگی دارد. عواملی مثل نگهداری مناسب، محل نصب سازه و. دیگر موارد مشابه، همگی طول عمر مفید کانکس را تحت تاثیر قرار میدهند. برخی از مهمترین این عوامل به شرح زیر است:
شرایط آب و هوایی
شرایط آب و هوایی محل نصب کانکس، از جمله مهمترین عوامل موثر بر طول عمر آن است. کانکسهایی که در معرض باد و باران شدید، رطوبت بالا و یا گرمای طاقتفرسا قرار دارند، به طور طبیعی عمر کوتاهتری خواهند داشت. استفاده از سایهبانها و رسیدگی به پوشش بدنه کانکس میتواند در کاهش این آسیبها موثر باشد.
کاربری سازه
نوع کاربری کانکس (مسکونی، اداری، ویلایی، نگهبانی، کارگاهی و …) بر نحوه استفاده و نگهداری از سازه و به تبع آن، طول عمر کانکس اثرگذار است. برای مثال، کانکسهای کارگاهی بهدلیل استفاده در محیط صنعتی و شرایط سختتر کار سازه، عمر مفید کوتاهتری در مقایسه با سازههای ویلایی دارند.
جابهجایی و حملونقل سازه
تعداد دفعات جابهجایی کانکس، میتواند بر عمر مفید آن تاثیر بگذارد. جابهجاییهای مکرر، به خصوص اگر به درستی انجام نشود، میتواند به اسکلت و سازه کانکس آسیب برساند. علاوه بر آن، عدم استفاده از کفی بالنی در زمان حمل و نقل سازه میتواند باعث ضربه و آسیبهای متنوع به ساختار کلی کانکس شود.
مصالح مورد استفاده
جنس دیوارهها، سقف و کف کانکس، زخامت پروفیل، قوطی و سایر موارد مربوط به شاسی سازه، در کیفیت و طول عمر آن نقش بسزایی دارند.
نکات کلیدی در مورد نگهداری کانکس
عمر مفید کانکسها نیز مانند هر کالای دیگر، به رعایت نکات مختلف و نگهداری مناسب بستگی دارد. مهمترین این نکات عبارتاند از:
- بازرسی و کنترل دورهای: بازرسی و کنترل دورهای کارکرد سیستمها و موارد فنی کانکس، از جمله سیستمهای برقکشی، گرمایشی و سرمایشی، عایقبندی و …، بسیار مهم است. تعمیرات جزئی و کوچک در گذر زمان، میتواند از آسیبهای گسترده و هزینهبر در آینده جلوگیری کند.
- نگهداری و رنگآمیزی: نگهرداری و رنگآمیزی مجدد بخشهای مختلف کانکس در جهت جلوگیری از پوسیدگی و آسیبهای فیزیکی، از جمله اقدامات ضروری برای افزایش طول عمر آن است.
- عایقبندی: عایقبندی مناسب کانکس، میتواند از هدر رفتن گرما و سرما جلوگیری کرده و به حفظ دمای مطلوب در داخل کانکس کمک کند. این امر، به نوبه خود، از استهلاک سیستمهای گرمایشی و سرمایشی و افزایش طول عمر آنها میانجامد.
- نظافت: نظافت دورهای داخل و خارج کانکس، از جمله شستشوی دیوارها، سقف، کف و …، به حفظ زیبایی و افزایش طول عمر آن کمک میکند.
با رعایت این نکات کلیدی، میتوانید از کانکس خود برای سالهای متمادی استفاده کنید.
تفاوتها و شباهتهای کانکس و کانتینر
رواج استفاده از کانتینرهای ۲۰ فوت و ۴۰ فوت تغییر کاربرییافته در ساخت انواع سازههای مسکونی، تجاری، اداری و حتی کمپهای کارگاهی، باعث افزایش سردرگمیها در زمینه کانکس و کانتینر شدهاست. در ادامه به جزئیات، شباهتها و تفاوتهای این سازهها میپردازیم.
شباهتها
کانتینر و کانکس، هر دو سازههای فلزی و بسیار مقاوم هستند. چهارچوب فلزی آنها در کنار جا قلابیها و ابعاد استاندارد، امکان جابهجایی و حمل و نقل آسان هر دو را فراهم میکند. بیشترین شباهت میان کانکس و کانتینر، در سازههای کانتینری تغییر کاربری دیده میشود. انواع کانتینکس، کاربری مشابهی با کانکسهای استاندارد دارند. کانکس مسکونی و کانتینرهای تغییر کاربری مسکونی، سازههای اداری کانتینری و کانکسی و حتی فروشگاههای کانتینری و کانکسی، کاربری مشابهی داشته و گزینههای بیشتری را در اختیار خریداران قرار میدهند.
تفاوتها
مشخصا در کنار شباهتهای مختلف کانکس و کانتینر، تفاوتهای کلیدیای نیز میان آنها مشاهده میشود. یکی از مهمترین این تفاوتها، تفاوت در کاربری آنها است. کاربری اصلی کانتینر، پیش از تغییر آن، جابهجایی و حمل کالا در سطح بینالمللی است. در مقابل، کانکسها از ابتدا با در نظر داشتن کاربری کانکس مسکونی، فروشگاهی و… ساخته میشوند. مشخصا هیچ کانکسی به دلیل ساختار و کاربری خود از استانداردهای مورد نیاز صنعت کشتیرانی را براورده نمیکند. یکی دیگر از تفاوتهای مهم این دو، نحوهی اتصال دیوارههای آنهاست. دیوارههای کانکس، چه کانکس ورقی و چه کانکس ساندویچ پانل، با استفاده از پرچهای استاندارد در نقاط مشخص برروی شاسی نصب میشوند اما دیوارههای کانتینر به شاسی آن جوش داده شدهاند. همین موضوع مقاومت کانتینر در برابر ضربه، جابهجایی و رطوبت را به حداکثر میرساند. نوع فلز مورد استفاده در این سازهها نیز متفاوت است.
انتخاب بین کانکس و کانتینر
انتخاب بین کانکس و کانتینر، کاملا به کاربری آن برای خریدار بستگی دارد. به صورت خلاصه، بهترین گزینه برای حمل و نقل داخلی و بینالمللی کالا، انبار و ساخت سازههای مدرن و یا سازههای نیازمند مقاومت بالا، کانتینرها هستند. در مقابل، استفاده از کانکس برای ایجاد محیطهای اداری، فروشگاهی، مسکونی و ویلایی مناسبتر است.
کانکس دست دوم
مثل هر کالای بادوام یا سرمایهای دیگر، بازار خرید و فروش کانکس دست دوم نیز بازاری پررونق و شلوغ بهشمار میرود. با این حال ممکن است خرید کانکس دست دوم برای همه گزینهای مناسب نباشد. در ادامه به مزایا و معایب خرید کانکس دست دوم می پردازیم.
مزایا و معایت کانکس دست دوم
مهمترین مزیت کانکس دست دوم در مقایسه با کانکس نو، قیمت و هزینهی پایینتر خرید آن است. با در نظر داشتن عمر مفید بین ۲۵ تا ۳۰ سال در کانکس ساندویچ پانل، خرید و فروش نمونههای دست دوم آن پس از اوورهال برای بسیاری از خریداران گزینهی مناسبی است. خرید کانکس ورقی دست دوم اما به دلیل عمر مفید کوتاهتر و سرعت پوسیدگی و زنگزدگی بالا، اقدامی با ریسک بالا بهشمار میرود. در مقابل، مهمتریب ایراد کانکس دست دوم، عدم وجود امکان ساخت سازه در ابعاد و یا با امکانات سفارشی است. بسیاری از خریدران، هنگام سفارش کمپهای پانلی و بسیاری از انواع دیگر کانکس، ابعاد و امکانات را بر اساس نیازهای خود شخصیسازی میکنند اما چنین امکانی در خرید کانکس دست دوم وجود ندارد.
نکات کلیدی خرید کانکس دست دوم
- پیش از خرید کانکس دست دوم، نیازهای خود و صرفهی اقتصادی آن را بهطور دقیق بسنجید.
- بازرسی کانکس توسط یک متخصص میتواند در انتخاب کانکس مناسب و باکیفیت به شما کمک کند.
- به دنبال کانکسهایی باشید که بهخوبی نگهداری شده و از نظر ظاهری و فنی سالم باشند.
- در مورد اصالت و سلامت کانکس از فروشنده مدارک و ضمانتهای لازم را دریافت کنید.
مجموعه صنعتی دپوکانتین با ارائه خدمات مشاوره، خرید و فروش انواع کانکس نو و دست دوم، اورهال و تعمیرات کانکس، در کنار شما خواهد بود تا بهترین انتخاب را متناسب با نیازهایتان داشته باشید.
جمعبندی
کانکس، نوعی سازهی پیشساخته بر پایهی شاسی فلزی با کاربریهای متعدد است. از فروشگاههای موقتی گرفته تا کمپهای پروژهای و حتی سازههای ویلایی، همگی با استفاده از کانکس قابل ساخت هستند. امکان جابهجایی آسان، قیمت بهصرفه و عمر مفید طولانی، باعث افزایش استفاده این سازها در سالهای اخیر بوده است. انواع مختلف کانکس، توانایی براورده کردن نیازهای تمامی خریداران را دارند. برای تشخیص کانکس مناسب، اطلاع از قیمتها و خرید انواع کانکس، با مشاورین متخصص ما در مجموعه دپوکانتین در ارتباط باشید.
سوالات متداول
1. کانکس چیست؟
کانکس نوعی سازهی پیشساخته و قابل حمل است که بر روی شاسی فلزی و با استفاده از دیوارههای پیشساخته تولید میشود. این سازهها به دلیل انعطافپذیری بالا در کاربری، در مصارف گوناگونی از جمله مسکونی، اداری، فروشگاهی، کارگاهی، نگهبانی و… کاربرد دارند.
2. تفاوت کانکس و کانتینر چیست؟
مهمترین تفاوت کانکس و کانتینر در کاربری آنها است: کانتینر برای حمل و نقل کالا و کانکس برای سکونت انسان ساخته میشود. مقاومت کانتینر به دلیل جوشکاری دیوارهها به شاسی، بیشتر از کانکس است که دیوارههایش با پرچ متصل میشود. جنس فلز به کار رفته در کانکس و کانتینر نیز با هم فرق دارد.
3. آیا خرید کانکس دست دوم به صرفه است؟
خرید کانکس دست دوم میتواند به صرفه باشد، اما باید به نکاتی مانند عمر مفید، نوع ورق، اصالت و سلامت کانکس توجه کرد. همچنین، عدم امکان سفارشیسازی در کانکسهای دست دوم، از معایب آن است.
4. چه امکاناتی میتوان در کانکس نصب کرد؟
امکانات مختلفی مانند سیستمهای برقکشی، لوله کشی آب و فاضلاب، سیستم گرمایش و سرمایش، تهویه هوا، سرویس بهداشتی، آبدارخانه و… میتوان در کانکس نصب کرد.
5. برای نصب کانکس به چه مجوزهایی نیاز است؟
برای نصب کانکس در برخی موارد به مجوزهایی از جمله مجوز از شهرداری، اداره راه و شهرسازی و… نیاز است.
6. عمر مفید کانکس چقدر است؟
عمر مفید کانکس به عوامل مختلفی مانند نوع مصالح، کیفیت ساخت، شرایط آب و هوایی و نحوه نگهداری از آن بستگی دارد. به طور کلی عمر مفید کانکس بین 15 تا 30 سال است.
7. هزینه نگهداری از کانکس چقدر است؟
هزینه نگهداری از کانکس به عوامل مختلفی مانند ابعاد کانکس، نوع مصالح، امکانات نصب شده و… بستگی دارد. به طور کلی هزینه نگهداری از کانکس در مقایسه با سازههای سنتی کمتر است.
تاریخ انتشار:
سلام،لطفا لیست قیمت و تصاویر کانکس کمپر را ارسال کنید
با سلام برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس حاصل فرماید.
09123013001 – 09124014001 – 09125015001