انتشار:
بروزرسانی:
کانتینر های ویلایی یکی از انواع سازه های مسکونی است که با پیشرفت مدل های اولیه کانتینرها که برای حمل و نقل بارهای تجاری استفاده می شوند، به وجود آمده است. این نوع از کانتینر ها طراحی و ساختار های مشخصی داشته و می توانند تمام امکانات لازم برای زندگی را در خود جای دهند. در این مقاله می خواهیم به معرفی کانتینر ویلایی بپردازیم و با ویژگی های کانتینر های ویلایی بیشتر آشنا شویم.
معرفی کانتینر
کانتینر ها سازه هایی محکم و ایمن هستند که دارای 6 وجه بوده و غالبا کاربرد آنها برای نگهداری بارهای تجاری و زیاد است. این سازه هایی که ساختار فلزی و ابعاد مشخص و تعریف شده ای دارند، امروزه در بنادر و مراکز تجاری، قطار ها، کشتی ها و … مورد استفاده قرار گرفته و در سراسر دنیا کاربرد دارند.
با پیشرفت تکنولوژی، انواع مختلفی از کانتینر ها در کاربرد ها و مدل های گوناگون ساخته شده اند که کاربرد آنها بیشتر از حمل و نقل بارهای تجاری در تجارت است. علاوه بر افزایش گنجایش کانتینر ها، ساختار و امکانات آنها نیز افزوده شده است. در ادامه با معرفی انواع کانتینرها به معرفی کانتینر های ویلایی خواهیم پرداخت.
انواع کانتینر ها
در مورد انواع کانتینر ها باید گفت این نوع از سازه های بسته به شرایط و نوع کاربری که دارند، می توانند در ابعاد مختلفی مورد استفاده قرار گیرند. از جمله انواع این سازه ها می توان گفت
1- کانتینر های 20 فوتی
یکی از رایج ترین مدل های کانتینر ها است که برای حمل و نقل اجناس استفاده می شود.
2- کانتینر های 40 فوتی
این کانتینر ها بیشتر در صنعت حمل و نقل دریایی، هوایی و همچنین زمینی کاربرد داشته و جزو پرفروش ترین مدل های کانتینر ها هستند.
3- کانتینر سر باز
این کانتینر های روباز سقفی نداشته و برای کالاهایی که ارتفاع بیشتری دارند، استفاده می شود.
4- کانتینر تانکری
برای حمل و نقل میعانات استفاده می شوند.
5- کانتینر عایق دار
این کانتینر ها برای عایق بندی و استحکام در برابر آب و طوفان مناسب هستند.
6- کانتینر حمل گاز
7- کانتینر تهویه دار
یکی دیگر از انواع کانتینر ها، کانتینر های ویلایی است که همانند کانکس ویلایی است. این نوع کانتینر ها ساختار و کاربری متفاوتی با تمام کانتینر های بالا داشته و امکاناتی برای زندگی دارند.
کانتینر های ویلایی
امروزه یکی از کاربرد های دیگر کانتینر ها با توجه به پیشرفت گسترده آنها، ایجاد یک مکان اقامتی برای افراد است تا بتوانند در آنها زندگی کنند. در واقع کانتینر های ویلایی نمونه های Shelter ها هستند که از جمله محصولات لوکس و با ارزش شناخته می شوند.
قیمت کانتینر های ویلایی بالا بوده و سبک طراحی و امکانات آن برای زندگی و ایجاد یک محیط با رفاه مناسب بسیار عالی است. معمولا این نوع سازه ها می توانند در ابعاد مختلفی سفارشی سازی شده و تولید شوند و هیچ محدودیتی برای آنها وجود ندارد.
ویژگی های کانتینر ویلایی
از جمله ویژگی های انواع کانتینر ویلایی می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- ساخت و طراحی ساده تر و سریع تر نسبت به واحد های مسکونی و ساختمان ها
- امکان جابه جایی با کمک ماشین آلات سنگین و کامیون های جرثقیل دار
- استحکام بالا در برابر شکستگیها و عوامل فیزیکی به علت ساختار و جنس بدنه و گالوانیزه آن که بسیار محکم است.
- حمل و نقل آسان
- امکان سفارشی سازی در واحد صنعتی و افزودن یا کاستن ویژگی ها و امکانات مختلف به آن در حین سفارش
- امکان بروز رسانی و افزودن ویژگی های مختلف به کانتینر های ویلایی
- عایق قوی و محکم در برابر آب، رطوبت و …
- برپایی و نصب سریع در محل توسط شرکت سازنده
- دارا بودن امکانات و ویژگی های یک واحد مسکونی از جمله پنجره های pvc، تاسیسات آب و برق، عایق و کفپوش های رولی، دربهای داخلی، سیستم تهویه و …
- امکان چند طبقه ساختن این کانکس ها که می تواند فضای بیشتری را برای زندگی افراد تامین کند
- طول عمر بالا
- قابلیت دمونتاژ
قیمت کانتینر ویلایی
در انتهای مقاله معرفی کانتینر ویلایی باید به قیمت کانتینر یا قیمت کانکس ویلایی بپردازیم. به طور کلی فاکتور های مهم در قیمت کانتینر ها عبارتند از:
- هزینه اولیه برای خرید کانتینر
- هزینه تغییر کاربری کانتینر و افزودن پلان ها و امکانات مختلف به کانتینر
- هزینه طراحی و سفارشی سازی کانتینر ها با توجه به خواست مشتری
- هزینه ساخت و دیزاین
- هزینه حمل و نقل و نصب
برای کسب اطلاعات بیشتر قیمت کانتینر، قیمت کانکس، قیمت کانکس ویلایی، کانکس ویلایی و در مورد کانتینرهای ویلایی، می توانید به وب سایت ما مراجعه کرده و یا با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید.