20 حقیقت درباره کانتینر (بخش دوم)

۲۰ حقیقت درباره کانتینرها (بخش دوم)
زمان مطالعه: 3 دقیقه

انتشار:

بروزرسانی:

در مقاله‌ی قبلی درباره‌ی کانتینرها و حقایق بعضاً عجیب پیرامون آنها گفتیم و حال در این مقاله می خواهیم به ادامه‌ی این موضوع بپردازیم. پس با بخش دوم مقاله‌ی 20 حقیقت درباره کانتینر همراه مجله‌ی دپوکانتین باشید.

 

20 حقیقت درباره کانتینر (بخش دوم)

11. کانتینرها بسیار بادوام هستند

در صورت مراقبت مناسب، کانتینرهای حمل و نقل می‌توانند به راحتی بیش از 40 سال دوام بیاورند. علاوه بر این، کانتینرهای 40 فوت بیشتر از کانتینرهای 20 فوت دوام می‌آورند. اما همه‌ی این‌ها بستگی به میزان استفاده و عمر کانتینر (سال ساخت) دارد.

 

12. کانتینر دیگر صرفاً برای حمل و نقل نیست

کانتینرهای حمل و نقل آنقدر بادوام هستند که پس از رسیدن به هدفشان، دور انداختن آنها عملاً بی‌معنی است. به همین دلیل است که کانتینرهای مستعمل به عنوان استخر، سازه‌های ویلایی، دفاتر اداری، کلینیک برای امدادرسانی در زمان بلایای طبیعی، کلاس های درس فوری و حتی کل شهر مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 

استادیوم کانتینری قطر
استادیوم کانتینری قطر یا همان استادیوم 974 که تماما با کانتینر ساخته شده، به جهانیان یادآوری کرد که کانتینرها دیگر صرفاً برای حمل و نقل استفاده نمی‌شوند.

13. کانتینرهای بدون علامت

با وجود چنین تعداد بالای کانتینر که هر روز جابجا می‌شود، جای تعجب نیست که کانتینرهای حمل و نقل همیشه به درستی بررسی نمی‌شوند. در واقع تخمین زده می‌شود که صرفاً 2 تا 10 درصد کانتینرها به طور اصولی بازرسی می‌شوند!

 

14. گمشده در دریا!

هر ساله کشتی‌های زیادی کانتینرهای خود را در دریا گم می‌کنند؛ چه به دلیل آب و هوای بد یا تصادف و مشکلات دیگر. کارشناسان معتقدند سالانه 2000 تا 10000 دستگاه کانتینر از بین می‌رود.

 

15. آیا کانتینر غرق نشدنی است؟

واقعیت جالب: کانتینرهایی که از کشتی می‌افتند همیشه غرق نمی‌شوند! اکثر آنها شناور هستند. اما متأسفانه، آنها درست زیر سطح آب شناور هستند؛ به این معنی که برای کشتی‌های بادبانی قابل مشاهده نیستند. این کانتینرهای نینجا(!) به صورت کاملاً ناگهانی به کشتی‌ها و قایق‌های کوچکتر آسیب زیادی می‌رسانند.

 

کانتینر غرق شده

 

16. یک کانتینر چقدر روی آب شناور می‌ماند؟

همان‌طور که گفتیم، کانتینرهای کشتیرانی همیشه هم شناور نمی‌مانند و در نهایت، غرق خواهند شد. تخمین زده می‌شود که یک کانتینر 20 فوت تا 57 روز شناور می‌ماند؛ در حالی که کانتینری با ظرفیت 40 فوت پس از حدود 171 روز غرق می‌شود.

 

17. گمشده‌ها گاهی اوقات برمی‌گردند…

مواردی وجود داشته است که یک کانتینر حمل و نقل در دریا گم شده؛ اما محتویات آن راه خود را به خشکی پیدا کرده است. گاهی اوقات، محتویات آن آلاینده‌های خطرناک هستند و گاهی اوقات هم معلوم می‌شود که چیزی به بی‌آزاری اردک‌های لاستیکی هستند!

 

درباره کانتینر

 

18. صادرات هوای تازه!

هیچ‌چیز بهتر از تعداد کانتینرهایی که پر می‌آیند و خالی می‌شوند، اختلاف در مقادیر واردات و صادرات بریتانیا را برجسته نمی‌کند. همان‌طور که یک مقاله‌ی انگلیسی می‌گوید، بزرگترین صادرات بریتانیا هوای تازه است! (کنایه از خالی بودن بیشتر کانتینرهای خروجی.)

 

19. استانداردهای سختگیرانه

آیا می دانستید هنگامی که یک کانتینر برای حمل غذا برچسب‌گذاری می‌شود، نمی‌توانید از آن برای حمل هر نوع محموله دیگری استفاده کنید؟ کانتینرها استانداردهای بسیار سختگیرانه‌ای دارند و خب… باید هم داشته باشند! یک کانتینر که حاوی مواد شیمیایی خطرناک است، پس از خالی شدن و برای استفاده دوباره، بهتر است دوباره با مواد شیمیایی پر شود تا با مواد خوراکی.

 

20. ملاحظات مخصوص برای حمل مواد شیمیایی

مانند مواد غذایی، کانتینرهایی  که برای حمل مواد شیمیایی برچسب‌گذاری شده‌اند را نمی‌توان برای چیز دیگری استفاده کرد. علاوه بر این، نوع ماده شیمیایی که می‌توانید در یکی از آن‌ها حمل کنید، بستگی به سه ماده شیمیایی آخری دارد که برای آن استفاده شده است!

 

” امیدواریم که این حقیقتها و موضوعات پیرامون کانتینر را در هنگام جستجوی کانتینر برای نیازهای حمل و نقل خود در نظر داشته باشید تا بتوانید انتخابی درست داشته باشید. برای مشاوره در این زمینه، می‌توانید از تجربه‌ی 30 ساله و راهنمایی کارشناسان ما برخوردار شوید: 90002040

 

3/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *