انتشار:
بروزرسانی:
کانکس مخابراتی، نوعی سازهی پیشساخته و قابل حمل است که در زمینه مخابرات، اینترنت و دیگر ارتباطات مشابه مورد استفاده قرار میگیرد. امروزه، با گسترش استفاده اینترنت همراه و نیاز دائمی به سیگنال پرقدرت تلفن، سازههای مخابراتی بیش از پیش در معرض توجه قرار گرفتهاند. در ادامه، کاربرد، انواع و ویژگیهای این سازههای کارآمد را بررسی میکنیم.
برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به مقاله «کانکس و انواع آن» مراجعه فرمایید.
کانکس مخابراتی چیست؟
کانکس مخابراتی، با هدف قرار دادن دستگاه BTS در کنار دکلهای اینترنت و مخابرات ساخته میشود. BTS که در واقع مخفف Base Transceiver Station است، به نوعی ایستگاه گیرنده و فرستنده گفته میشود که ارتباط بین تلفن همراه شما و دکل را ممکن میسازد. با وجود دستگاه بیتیاس، امکان آنتندهی در محدودهی نصب آن به وجود آمده و انتقال امواج رادیویی به درستی انجام میشود.
پس در واقع BTS به مجموعهای از تجهیزات مخابراتی گفته میشود که در مخابرات بیسیم یا وایرلس، ارتباط مشترک با شبکه را فراهم میکند. این شبکه، سامانهی جهانی ارتباطات سیار (جیاسام)، دسترسی چندگانه تقسیم کدی (CDMA)، وای-فای، وایمکس و سایر شبکههای گسترده را شامل میشود. (ویکیپدیا)
هر چند اصطلاح BTS میتواند برای هر یک از استانداردهای مخابرات بیسیم به کار برود اما معمولا برای اشاره به سامانههای سیار (مانند تلفن همراه) مورد استفاده قرار میگیرد.
این دستگاه، به دلیل حساسیت بسیار بالای خود، ممکن است در اثر اتفاقاتی همچون وزش بادهای شدید و بارش برف و باران دچار صدمات جدی شود. به همین منظور، ساخت یک سازهی محافظ سازگار با ابعاد دکل و کارایی آن، از ضرورت بسیار بالایی برخوردار است. پرکاربرد و رایجترین نوع سازهی محافظ تجهیزات BTS، کانکس مخابراتی یا کانکس BTS است.
کانکس BTS
مانند دیگر انواع کانکس، انواع کانکس BTS نیز با استفاده از شاسی و چهارچوب مستحکم آهنی و ورقهای ساندویچ پانل ساخته میشوند. استفاده از دیواره، سقف و کف پانلی به علت انتقال حرارتی بسیار پایین ساندویچ پانل، حفظ دمای مناسب فضای داخل سازه را تضمین میکند. با توجه به ساخت سفارشی تمام سازههای پانلی، ابعاد آنها نیز متغیر است و بسته به تجهیزات مربوطه و نقشه خاص سازه ساخته میشود.
برای کسب اطلاعات بیشتر دربارهی کانکسهای پنلی میتوانید به مقاله «کانکس ساندویچ پانل» مراجعه فرمایید.
کانتینکس BTS
استفاده از کانتینرها نیز برای ساخت شلتر BTS، به دلایل مختلف در سالهای اخیر افزایش یافته است. کانتینر به عنوان یک سازهی پیشساختهی کاملا استاندارد، ساختار کاملا آمادهای را ارائه میدهد که به دلیل سازگاری با ابزارهای استاندارد حملونقل، به آسانی قابل جابهجایی است. همچنین شایان ذکر است که کانتینرها، با توجه به کاربرد اولیه خود، در برابر صدماتی که ممکن است به BTS برسد به طور پیشفرض ایمن هستند. بسته به گستردگی تجهیزات مورد استفاده، دکل و شرایط قرارگیری تجهیزات، برای ساخت کانتینکس BTS، از کانتینرهای 10 فوت، 20 فوت و 40 فوت استفاده میشود. با این حال در اکثر موارد، استفاده از کانتینر ۱۰ فوت بهدلیل ابعاد کوچک آن منطقیتر است.
برای مطالعه دقیقتر دربارهی ابعاد کانتینرهای 10 فوت میتوانید به مقاله «کانتینر 10 فوت» مراجعه نمایید.
مشخصات فنی سازههای پیشساخته BTS
- قابل ساخت در ابعاد متنوع
- تنوع در متریال ساخت
- محل قرارگیری آنتن مخابراتی به صورت استاندارد
- باکس کنتور برق و تابلو
- قایقبندیشده با استفاده از ورق ساندویچ پانل
- عایق ضدزلزله و ضدحریق
- کابلکشی و سیستم برق اصولی
- سیستم تهویه کارامد
- ساختار ضد سرقت
قیمت کانکس مخابراتی
برای اطلاع از قیمت کانکسهای مخابراتی میتوانید با دفتر فروش دپوکانتین به شماره های 90002040 و 02155264060 تماس بگیرید و برای مشاوره و خرید میتوانید با شماره تلفن همراه 09125015001 با مدیریت فروش مستقیما در ارتباط باشید.