کانتینر 12 متری | معرفی، قیمت، خرید

کانتینر 12 متری کاملا نو
زمان مطالعه: 7 دقیقه

بروزرسانی شده در ۲۴ تیر ۱۴۰۲

کانتینر 12 متری یا همان 40 فوت یکی از بزرگترین کانتینرهای با اندازه استاندارد موجود برای ذخیره و حمل کالا در سراسر جهان است. برای شناخت این کانتینر، خرید کانتینر 12 متری و قیمت کانتینر 12 متری با مجله دپوکانتین همراه باشید.

 

معرفی کانتینر 12 متری

حجم ذخیره سازی و تطبیق پذیری این نوع از کانتینرها، آنها را به یکی از کالاهای اصلی تجارت بین المللی تبدیل کرده است. ابعاد این کانتینرهای حمل و نقل در تجارت بین المللی با استفاده از سیستم امپریال (بر حسب فوت و اینچ) به طور یکسان اندازه گیری می شود.

در سیستم امپریال، ابعاد و وزن کلی کانتینرهای حمل و نقل استاندارد 40 فوتی عبارتند از:

  • ابعاد بیرونی بر حسب فوت: 40 اینچ طول x 8′ عرض x 8′ 6 اینچ ارتفاع بر حسب متر: 12.19 متر طول x 2.44 متر عرض x 2.59 متر ارتفاع
  • ابعاد داخلی بر حسب فوت: 39 اینچ 6 اینچ طول x 7′ 9 اینچ عرض x 7′ 10 اینچ ارتفاع بر حسب متر: 12.025 متر طول x 2.352 متر عرض x 2.393 متر ارتفاع
  • ظرفیت قابل استفاده 67.70 متر مکعب یا 2390.80 فوت مکعب.
  • باز شدن درب در فوت: 7.5 اینچ متر: 2.28

 

قیمت کانتینر 12 متری
قیمت کانتینر 12 متری یا همان چهل فوت چقدر است؟

 

دسته بندی کانتینر 12 متری

کانتینرهای حمل و نقل 40 فوت را می‌توان به انواع مختلفی طبقه‌بندی کرد که در زیر به مهمترین آنها اشاره شده است؛ در واقع، هر زیرگروه از کانتینرها برای اهداف خاصی استفاده می‌شوند؛ برای مثال:

  • کانتینر 12 متری (40 فوت) استاندارد: این کانتینرها به عنوان کانتینرهای عمومی شناخته می شوند که از هر کانتینر با یک در، در یک یا هر دو انتها بسته می شوند. عموماً کالاهای خشک در این کانتینرها حمل می شود.
  • کانتینرها مکعبی با ارتفاع 40 فوت: این کانتینرها با ارتفاعشان مشخص می شوند که یک فوت بلندتر از کانتینرها، استاندارد مربوطه آنهاست.
  • کانتینرهای قفسه ای تخت 40 فوت: این نوع کانتینر فقط دارای دیواره ها یا پایه های نگهدارنده در دو سر خود است. برخی از کانتینرهای 40 فوت ممکن است دارای دیواره های جانبی برای بسته شدن بیشتر باشند.
  • کانتینرها روباز 40 فوتی: همانطور که از نامشان پیداست، این کانتینرها دارای سقف های باز یا سقف هایی هستند که توسط یک پوشش پلاستیکی پنهان شده اند.
  • کانتینر 12 متری ریفر: این کانتینرها یخچالی هستند که برای حمل و نقل کالاهای حساس به دما استفاده می شوند.
  • کانتینرهای (SECU): اینها کانتینرهای سفارشی سازی شده ای هستند که برای حمل محموله های فله مانند کاغذ از طریق مسیرهای ریلی یا دریایی ساخته شده اند. ابعاد آنها از نظر ارتفاع با توجه به نوع عملیاتی که برای آنها استفاده می شود متفاوت است.
  • کانتینرهای حمل خودرو 40 فوتی: این کانتینرها به طور ویژه برای حمل خودرو در سطح بین المللی از طریق حمل و نقل ریلی یا جاده ای و در برخی موارد از طریق حمل و نقل دریایی نیز طراحی شده اند.
  • کانتینرهای پهن پالت 40 فوت: این کانتینرها به طور خاص برای تعداد زیادی از پالت های یورو طراحی شده اند. آنها در داخل و خارج از کانتینرهای استاندارد ISO بسیار گسترده تر هستند.

 

قیمت کانتینر 12 متری چقدر است؟

هزینه کانتینرهای حمل و نقل 40 فوتی ممکن است از سازنده‌ای به سازنده دیگر متفاوت باشد و همچنین از کشوری به کشور دیگر متفاوت است. با این حال، محدوده‌ی قیمت‌گذاری می‌تواند در یک براکت همگن خاص قرار گیرد.

به طور متوسط، یک کانتینر استاندارد جدید 40 فوتی می تواند تا 4208 دلار هزینه داشته باشد. علاوه بر این، یک کانتینر مکعبی جدید با ارتفاع 40 فوت می تواند به طور متوسط 5318 دلار هزینه داشته باشد.

 

یک کانتینر 40 فوت چقدر می‌تواند بار نگه دارد؟

در حالی که ممکن است انحرافاتی در معیارهای خاص وجود داشته باشد، کانتینرهای حمل و نقل 40 فوت (کانتینرهای خشک) به طور کلی ظرفیت حمل بار 61200 پوند یا نزدیک به 30 تن بار را دارند. برای بیان این موضوع، یک کانتینر حمل و نقل 40 فوتی می تواند حدود 24 هاچ بک فولکس واگن پولو را در خود جای دهد!

 

ظرفیت حمل کانتینر 12 فوتی خودرو
یک دستگاه فولکس واگن پولو!

 

چند پالت را می توانید در یک کانتینر 40 فوتی جا دهید؟

اندازه پالت‌های استاندارد حمل و نقل در ایالات متحده و اروپا متفاوت است (درباره‌ی پالت‌ها بیشتر بخوانید: پالت – ویکیپدیا). ابعاد یک پالت اروپایی حدود 1.2 متر در 0.8 متر است. پایه یک کانتینر 12 متری می تواند تا 25 یورو پشته پالت را در خود جای دهد (تا زمانی که بار روی دو کانتینر آویزان نباشد).

ابعاد یک پالت استاندارد آمریکایی معمولاً 1.016 متر در 1.219 متر است. پایه یک کانتینر حمل و نقل استاندارد 40 فوتی می تواند تا 21 پالت آمریکایی را در خود جای دهد.

برای به حداکثر رساندن تعداد پالت هایی که می توان در یک کانتینر 12 متری جای داد، پالت ها را می توان به گونه ای قرار داد که برخی از آنها در امتداد طول کانتینر قرار گیرند و بقیه در امتداد عرض آن قرار گیرند.

 

چگونه یک کانتینر 12 متری را بارگیری کنیم؟

فرآیند بارگیری هر کانتینری، حتی یک کانتینر 40 فوتی، با آماده سازی محموله برای بارگیری از قبل آغاز می شود. این شامل اقداماتی مانند استفاده از جعبه‌های جدید برای بسته‌بندی، استفاده از نایلون حباب‌دار برای افزودن یک لایه محافظ در داخل جعبه‌ها، و بسته‌بندی اقلام حساس با چندین قرقره بسته‌بندی کششی برای محافظت از آنها در برابر گرد و غبار و آسیب در کانتینر است.

پس از آماده شدن کالاهای ارسالی، می توان آنها را در یک کانتینر حمل و نقل 40 فوتی بارگیری کرد. مراحل زیر بخشی از فرآیند بارگذاری است:

  1. اولین مرحله شامل بررسی وضعیت و تمیزی کانتینر 12 متری است. علاوه بر این، قفل ها و شماره سریال های داخل کانتینرها را می توان برای مرجع ذکر کرد.
    هنگام بارگیری کالا، هدف این است که محموله، اثاثیه و سایر جعبه ها به طور متناسب در سراسر کانتینر حمل و نقل توزیع شود. این امر احتمال جابجایی بیش از حد کالا یا قرار گرفتن زیر جابجایی کانتینر را کاهش می دهد.
  2. در حین بارگیری، پالت های دارای بزرگترین کالا باید ابتدا در کانتینر قرار گیرند. آنها در سطح پایین خواهند بود.
  3. اجناس قابل بارگیری در گوشه ها و دیوارها، به ویژه مبلمان، نیاز به بسته بندی بیشتری دارند، بنابراین دچار خراش نمی شوند.
  4. از طناب نایلونی می توان برای بستن برخی از کالاها به حلقه های کف یا کناره های کانتینر استفاده کرد.
  5. همه موارد مشابه باید با هم بسته بندی شوند. به عنوان مثال، کتاب، مبلمان یا کانتینرها شیشه ای باید در کنار سایر کتاب ها، مبلمان و کانتینرها شیشه ای قرار گیرد.
  6. هنگام بارگیری وسایل نقلیه، تجهیزات یا وسایل الکترونیکی، سیستم باتری، سوخت و سیستم های هشدار باید جدا شده و در یک فضای ایزوله نگهداری شوند. طبق مشخصات در بسیاری از کشورها، شماره پلاک وسایل نقلیه باید رو به در باشد.
  7. علاوه بر اینها، بارگیری کانتینر 12 متری باید طبق مقررات سازمان کشتیرانی مربوطه یا سایر ارگانهای مربوطه انجام شود.

 

مزایای کانتینرهای حمل و نقل 40 فوتی چیست؟

دلایل متعددی وجود دارد که چرا تاجران کانتینرهای حمل و نقل 40 فوتی را به جای سایر گزینه ها انتخاب می کنند، مانند:

  • به طور کلی، کانتینرهای حمل و نقل 40 فوت (به ویژه کانتینرهای خشک) از فولاد جوش داده شده ساخته می شوند. کف این کانتینرها معمولاً از تخته چندلای دریایی باربر ساخته می شود. این مواد مستحکم به این کانتینرها نسبت به سایر کانتینرها دوام و نفوذناپذیری بیشتری نسبت به عناصر خارجی می دهد.
  • کانتینرهای حمل و نقل 40 فوتی می‌توانند به سرعت کالاهای سنگین و سبک‌تری را حمل کنند، زیرا دارای ظرفیت بارگیری بالا و تحرک نرم هستند.
  • مانند انواع دیگر کانتینرها، چندین کانتینر حمل و نقل 40 فوتی را می توان به کانتینرهای روباز تبدیل کرد تا انعطاف پذیری بیشتری ایجاد کند.
  • حجم بالای کانتینرهای حمل و نقل 40 فوتی، دولت ها و سازمان های غیردولتی را قادر می سازد تا مقادیر زیادی مواد غذایی، واکسن ها و سایر امکانات رفاهی را در سطح جهان برای نیازمندان بارگیری و حمل کنند.

 

خرید کانتینر 40 فوت نو

 

کانتینر 12 متری چه کاربردهایی دارند؟

فضای ذخیره‌سازی محض و استحکام یک کانتینر 12 متری حمل و نقل به کسب‌وکارها این امکان را می‌دهد که از آن در بسیاری از راه‌های دیگر جدا از خدمات معمولی آن استفاده کنند. برخی از استفاده‌های کاربردی و خلاقانه‌ی این کانتینرها عبارتند از:

 

حمل و نقل بار

این اولین استفاده از کانتینرهای حمل و نقل 40 فوتی است. این کانتینرها محرک های قابل اعتماد بار با ساختاری مقاوم، بادوام و ضد آب هستند تا از کالاها در برابر عوامل خارجی مختلف محافظت کنند. دیواره های آن مستحکم است و می تواند به طور قابل اعتماد در برابر سرقت و آسیب فیزیکی به کالاهای ذخیره شده در کانتینرها مقاومت کند.

بزرگترین مزیت کانتینرهای حمل و نقل 40 فوتی حجم ذخیره سازی آنها است که آنها را به ابزاری ایده آل برای جابجایی مقادیر زیادی کالا و اقلام بزرگ مانند تجهیزات ساختمانی و معدنی (بدون اینکه اداره آنها را برچیده کند) در اقیانوس ها یا از طریق جاده های یک کشور تبدیل می کند.

 

تغییر کاربری

یکی از نوین‌ترین ابداعات در زمینه‎‍‌ی ساخت سازه‌های پیش‌ساخته را می‌توان تغییر کاربری کانتینرها نامید. سازه‌های کانتینری پیش ساخته در واقع بهترین انتخاب برای افرادی‌ست که به دنبال یک سازه‌ی خاص و منحصربه‌فرد و در عین حال بااستحکام می‌گردند.

 

تغییر کاربری کانتینرها
درباره تغییر کاربری کانتینرها قبلا یک مقاله نوشته ایم که می توانید از اینجا آن را مطالعه کنید.

 

ذخیره سازی کالاها، تجهیزات و موجودی

هنگامی که کانتینر 12 متری در حرکت نیست، می تواند به عنوان انبارهای کارآمد برای نگهداری کالاها، موجودی کالا و تجهیزات بزرگ عمل کند. کانتینرهای حمل و نقل 40 فوتی، با بدنه فلزی قوی خود، در برابر آب و هوا مقاوم هستند تا محموله را از نور خورشید، آب و باد در امان نگه دارند.

تجهیزات بزرگ، مانند جرثقیل ها، به جای اینکه در فضای باز باشند، محافظت بیشتری در داخل این کانتینرها دارند.

علاوه بر این، شرکت‌ها می‌توانند در صورت تمام شدن فضای انبارشان، مواد اولیه و کالاهای نهایی خود را در این کانتینرها ذخیره کنند.

 

جابجایی

سازمان ها معمولاً هنگام انتقال دفتر یا دفتر مرکزی خود از یک مکان به مکان دیگر از چندین ارائه دهنده خدمات کمک می گیرند. به جای استخدام چندین کامیون دار، چنین شرکت هایی می توانند به سادگی یک کانتینر حمل و نقل 40 فوتی را برای این منظور اجاره کنند.

اندازه، حجم و قابلیت جابجایی آسان این کانتینر به کسب و کارها اجازه می دهد همه چیز را به یکباره جابجا کنند و این کار را در کوتاه ترین زمان ممکن انجام دهند.

 

خرید کانتینر 12 متری

به طور خلاصه، در این مقاله به شناخت کامل کانتینرهای 12 متری یا همان 40 فوت پرداختیم و متوجه شدیم که این نوع از کانتینرها در واقع یکی از بهترین انتخاب‌ها برای حمل و نقل، تغییر کاربری یا حتی استفاده به عنوان انبار هستند.

کانتینرهای 40 فوت با ابعاد استاندارد خود و با استحکام بسیار بالا، می‌توانند به راحتی از سخت‌ترین امتحان‌ها نیز پیروز بیرون بیایند! اگر می خواهید درباره خرید این نوع از کانتینرها مشاوره بگیرید، همین حالا با تلفن دفتر فروش ما تماس بگیرید.

 

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *